Pretraži proizvode

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

SET BOOTY BAND (3 kom.) COLOR PACK 33X8cm

3.590,00 RSD 3.490,00 RSD

SET BOOTY BAND (3 kom.) COLOR PACK 33X8cm izvrstan je dodatak za oblikovanje zadnjice. Booty bend sadrži elastične trake s tri nivoa otpora. Sve su trake iste veličine i idealne su za većinu korisnika.

Trake Booty Band dizajnirane su tako da se spreče da se uvrte i skliznu. Materijal je toliko udoban da se može koristiti i na goloj koži. Vežbe za guzu i bokove u kombinaciji s elastičnim vrpcama Booty Band-u daju brže i bolje rezultate!

Ponuda uključuje tri različite trake sa tri nivoa otpornosti dimenzija 33 × 8 cm:

CRNI / TEŽNI 40-50 Lbs

ROSE / SREDNJI 25-35 Lbs

SIVA / LIGHT 14-25 Lbs

Booty Band izuzetno je učinkovit i svestran alat za vežbanje dizajniran za povećanje snage i stabilnosti donjeg i gornjeg dela tela, posebno jačanja nogu i gluteusa. Trake su udobne za upotrebu i ne klizaju, što je posebno dobro za aktiviranje bokova, zadnjice i ramena. Pomoću kaiševa brzo ćete razviti okretnost, brzinu i koordinaciju.

Kaiševi su izuzetno izdržljivi i dizajnirani da se uklapaju oko bedara, nogu, gležnja, stopala, ramena i ruku. Koriste se kao pomoćna sredstva u raznim vežbama u svrhu dodatnog opterećenja za izvođenje prirodnih pokreta poput zastoja, koraka i slično. Dodatno opterećenje tokom funkcionalnih pokreta ubrzava sagorevanje viška masnoće i povećava snagu i učinkovitost vežbi.

S Booty Bandom možemo trenirati bilo gdje, bilo kada.